Job opening: Stærk og erfaren finansassistent til en international kreativ virksomhed (closed)

Vi søger en erfaren all round finansassistent, som kan varetage alle opgaver i bogholderiet fra bogføring af finansbilag, kreditorer og debitorer til fakturering, afstemning og opgørelse af moms samt udarbejdelse af afdelingsregnskaber.

Anthill er en export-orienteret digital kommunikationsvirksomhed, som er en del af en gruppe belligende i København Ø. Vi har kunder i mere end  10 forskellige lande udover Danmark, Tyskland and USA, hvor vi har egne kontorer. Vores kunder er primært store internationale medicinalselskaber så som Bayer, Roche and Pfizer. Vi er ca. 40 medarbejdere af 25 forskellige nationaliteter, hvilket gør at vi ofte kommunikerer på engelsk.

Du vil komme til at varetage bogholderiet selvstændigt og assistere med controlling opgaver med reference til vores CFO. Du skal være med til at sikre en god struktur samt effektive processer i bogholderiet. Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Bogføring af debitorer og kreditorer
  • Bogføring af ind- og udbetalinger
  • Fakturering af projekter
  • Periodisering og beregning af hensættelser
  • Afstemning af alle balanceposter
  • Opgørelse, indrapportering og afstemning af moms
  • Afskrivning og afstemning af anlægsaktiver
  • Udarbejdelse af månedlige afdelingsregnskaber

Som person er du selvstændig og arbejder struktureret – gerne i et travlt miljø, hvor der ofte er mange bolde i luften. Du taler og skriver engelsk og er uddannet indenfor økonomi og bogholderi med flere års erfaring.

Vi kan tilbyde dig et spændende og alsidigt job i et spændende internationalt miljø med mulighed for videreudvikling og løn i henhold til kvalifikationer.

Ansøgning og eventuelle spørgsmål sendes til CFO Helle Andersen: han@anthillagency.com.

Related Post

<